Over ons

Op Toeslagenaanvraag.nl vraagt u uw zorgtoeslag en of huurtoeslag snel en eenvoudig aan. U weet direct hoeveel u aan toeslagen ontvangt en het enige wat u hoeft te doen is het formulier in te vullen dat een paar minuten van u tijd inneemt. Als u recht heeft op toeslagen, dan weet u ook direct hoeveel u ontvangt.

De specialisten van Toeslagenaanvraag.nl controleren uw gegevens en helpen u bij al uw vragen. Uw toeslagen worden altijd met terugwerkende kracht verwerkt.

Heeft u een vraag, aarzel dan niet en neem contact met ons op via het contactformulier of via info@toeslagenaanvraag.nl. Komen onze specialisten een onregelmatigheid tegen of hebben zij nog andere vragen, dan nemen zij altijd contact met u op. Toeslagenaanvraag.nl berekent en verwerkt voor u altijd het maximale bedrag aan toeslagen.

Na uw aanvraag ontvangt u een bevestigingsmail. De Belastingdienst keert de toeslag(en) aan u uit. U ontvangt zelf hier bericht over van de Belastingdienst. Het kan 4 tot maximaal 10 weken duren, voordat zij de toeslag(en) aan u uitbetalen. U ontvangt altijd het bedrag aan toeslagen vanaf de datum dat u deze heeft aangevraagd. Voor onze service betaalt u slechts éénmalig € 34,00 voor het aanvragen van zorgtoeslag of huurtoeslag en voor het aanvragen van zorgtoeslag en huurtoeslag betaalt u slechts éénmalig € 48,90. Er komen verder geen extra kosten bij. Uw gegevens worden zorgvuldig gecontroleerd en behandeld.

Type aanvraag Maximale verwerkingstijd Eenmalige kosten Bedenktijd
Zorgtoeslag 4 tot maximaal 10 weken, u wordt uitbetaald met terugwerkende kracht € 34,00 14 dagen
Huurtoeslag 4 tot maximaal 10 weken, u wordt uitbetaald met terugwerkende kracht € 34,00 14 dagen
Zorg- en huurtoeslag 4 tot maximaal 10 weken, u wordt uitbetaald met terugwerkende kracht € 48,95 14 dagen